Netcycler Echo™ – Myynti, joka moninkertaistaa mahdollisuutesi

Nyt voit vaihtamisen lisäksi ostaa ja myydä tavaroitasi Netcyclerissa! Myyjänä määrittelet vain tavarallesi hinnan, ja Netcycler Echo™ hoitaa puolestasi loput. Ostajana painat yksinkertaisesti Osta-nappia. Nopeaa ja vaivatonta!

Haluamme tarjota käyttäjillemme vain parasta – siksi kehitimme Netcycler Echon™. Olemme yhdistäneet tämän uuden myyntitoimintomme jo olemassaolevaan vaihtopalveluumme, jossa tehokas vaihtorinkijärjestelmä yhdistää tavaroita ja toiveita toisiinsa. Netcycler muodostaa vaihtoringit automaattisesti ja vaihtorinkiin voi kuulua jopa viisi henkilöä. Nyt vaihtoringeissä voi myös myös ostaa ja myydä, ja näin mahdollisuutesi saada juuri toivomasi tavara moninkertaistuu entisestään. Katso video vaihtoringeistä.

Kun tavaran myyjä määrittelee tavaralleen hinnan, Netcycler muodostaa automaattisesti tavaran ympärille vaihtorinkejä. Myyntihinta peilautuu myös muille kyseisen ringin tavaroille. Eli mikä tahansa ringin tavaroista on ostettavissa samaan hintaan! Netcycler Echo™ on täysin uudenlainen tapa ostaa ja myydä:

  • Nyt voit ostaa niitä tavaroita, jotka aikaisemmin olivat saatavissa ainoastaan vaihtamalla.
  • Tavaran hinta peilataan myös kaikille muille vaihtoringin tavaroille.
  • Myyjänä myyntimahdollisuutesi moninkertaistuvat, sillä ostaja voi ostaa minkä tahansa tavaran vaihtoringissä (ja sinä saat rahat!).
  • Muut vaihtoringin osapuolet saavat vaihtamalla toivomansa tavaran.


Jokaista myynnissä olevaa tavaraasi kohden ostaja voi valita jopa tuhansista ostettavista tavaroista – ja sinä saat rahat! Ja ostaminen Netcyclerissa on yhtä helppoa kuin missä tahansa muussa hyvässä nettikaupassa!

Netcycler Echon kautta ostaminen ja myyminen on turvallista, sillä rahasiirto varmennetaan Netcyclerin toimesta. Lue lisää.

Lisätietoja Netcycler Echosta voit lukea täältä.

Näin Netcycler Echo™ toimii:

Helppoa ja nopeaa! Lisää tavara Netcycleriin, määrittele sille hinta ja Netcycler Echo™ hoitaa loput! Järjestelmä muodostaa puolestasi mahdolliset vaihtoringit ja peilaa hinnan myös muille ringin tavaroille. Saat rahat heti kun toinen käyttäjä ostaa minkä tahansa tavaran kyseisessä ringissä. Muut ringin osapuolet saavat vaihdossa toivomansa tavaran.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 31 other followers

%d bloggers like this: